Fotografie diplomering en sfeerimpressie lezingen
18 december 2014 - 14:02, by , in Zakelijk portret, Comments off

Van onze collega fotografe Jamilla ter Steege van Zwolsefotografe.nl kregen we de vraag of wij het fotograferen van een diplomering op het Windesheim College in Zwolle konden overnemen. Er zouden namelijk op vrijdag elf studenten van de opleiding Master of Business Administration afstuderen.

De middag op het Windesheim begon met een welkomstwoord, gevolgd door de lezingen/workshops die door de studenten zelf gegeven werden. Door middel van een sfeerimpressie heb ik deze vastgelegd.

Na de lunch kwamen de eerste familie en vrienden van de studenten het gebouw binnen lopen. De koffie en wat lekkers stond al klaar. Een mooi moment om vast te leggen. De studenten waren ondertussen hun toga aan het aantrekken en aan het wachten tot alle gasten plaats hadden genomen in de zaal. Terwijl de studenten naar binnen liepen klonk er een luid applaus van de trotse gasten. Er werd begonnen met een gastlezing van prof. dr. Toni Sfirtsis. Hierna begon de officiële uitreiking. Alle studenten werden één voor één naar voren geroepen voor een korte toespraak van hun afstudeerbegeleider en om hun diploma in ontvangst te nemen. Er volgende nog een kort moment waarin het diploma werd ondertekend. Van iedere student zijn er individueel foto’s gemaakt. Na de diplomering is er buiten een groepsfoto’s gemaakt.

About author:

Comments are closed here.