Zakelijke fotografie

Een mooie sfeerfoto of foto van uw product op de voorkant van een flyer of op uw website trekt direct de aandacht, vooral wanneer dit een foto is die bij uw onderneming past. Wij maken bij voorkeur de foto’s voor uw reclame uitingen zelf en maken alleen gebruik van Stock fotografie wanneer u dit specifiek vraagt. Zo krijgt u altijd unieke foto’s die u niet later ook in een andere reclame uiting tegenkomt.

Naast sfeer- en productfoto’s maken wij ook met veel plezier zakelijke portretten op een locatie naar keuze. Geen fotostudio waar de foto’s met een zwarte of witte achtergrond gemaakt worden, maar leuke, spontane foto’s op een mooie buitenlocatie of bij u op kantoor. Zo maakt u de foto persoonlijker en dat is waar het tegenwoordig steeds vaker om gaat. Niet de onderneming op zich, maar de persoon achter de onderneming.

Particuliere fotografie

Naast zakelijke fotografie kunt u bij ons terecht voor portretfotografie van gezin, baby of een trouwreportage. Op onze fotografie websites www.essenza-fotografie.nl en www.jullie-trouwfotografie.nl kunt u hier alles over lezen en veel voorbeelden zien.