Illustraties

Een alternatief voor fotografie zijn illustraties. Dit geldt voor zowel portretten als producten en alles daar tussenin. Zo kunnen illustraties gebruikt worden in een huisstijl, reclamedrukwerk of als boekillustratie op een cover.
Portret illustraties zijn digitale portret schilderijen of portret tekeningen. Net even iets anders dan een foto! Een portret schilderij of tekening wordt gemaakt op de computer en kan in verschillende stijlen besteld worden. Een illustratieve stijl, een realistische stijl of een meer schilderachtige stijl. De portret illustraties zijn leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, als kraamcadeau, voor een jubileum, als origineel Vaderdag- of Moederdagcadeau, als persoonlijk relatiegeschenk of als artistiek kerstcadeau. Hiervoor geef je de Essenza Media cadeaubon!

Voor ondernemers kunnen illustraties ingezet worden in reclamedrukwerk om een product of de werking daarvan te tonen. Maar ook voor het visualiseren van uw bedrijfspand in tegenwoordige of historische staat. Als alternatief voor illustraties bieden wij fotografie aan. Voor meer informatie neem contact op met Essenza Media.