Over ons
Ester Houdé
Ester Houdé
Grafisch vormgeefster & Fotografe
Zwollenaar / oog voor ontwerpen / Apple liefhebber / drinkt het liefst koffie / creatief / honden / houdt van reizen / geniet van een dagje zeilen

“Doordat we elkaar goed aanvullen op gebied van vormgeving & fotografie maken we beelden die echt een geheel vormen. Daar kwamen we tijdens onze studie al achter en dat is de belangrijkste reden geweest voor het starten van Essenza Media. We vonden het beide zonde om niets met die samenwerking te doen.”

Miranda Wassenaar
Miranda Wassenaar
Fotografe & Grafisch vormgeefster
creatief / passie voor fotografie & vormgeving / enthousiast / dol op groen en andere vrolijke kleuren / rockmuziek / katten & honden / illustraties & schilderen

“Mooie opdrachten, creativiteit, veel afwisseling en leuke mensen ontmoeten. In samenwerking met een opdrachtgever tot unieke beelden komen die echt bij iemand passen, daar doen we het voor!”

Achtergrond

Na al veel samengewerkt te hebben tijdens twee creatieve studies, hebben we in 2010 besloten de stap te zetten en een eigen creatief bureau te starten: Essenza Media. Essenza staat voor ‘essentie’ wat we een mooi uitgangspunt vinden voor alles wat we maken. Of het nou om een logo ontwerp, een complete huisstijl, portretfotografie of illustraties gaat. Afwisseling en uitdaging in ons vak vinden we leuk! Nog leuker vinden we de combinatie die wij met onze producten en diensten maken. Vol enthousiasme maken wij passende beelden voor opdrachtgevers die een persoonlijke benadering belangrijk vinden!