Portret illustratie

Voor het laten maken van een portret illustratie zijn verschillende stijlen mogelijk, namelijk:

– De illustratieve stijl
– De realistische stijl
– De schilderstijl

Hieronder worden alle drie de stijlen verder uitgelicht.

Illustratieve stijl

De illustratiestijl die Essenza Media aanbiedt bestaat uit een portret waarbij als uitgangspunt de omlijning van de persoon of personen wordt gebruikt. Op basis daarvan wordt het portret ingevuld in kleur of zwart/wit. Afhankelijk van de voorbeeldfoto en uw wensen. Deze portretten kunt u laten maken op ieder gewenst formaat, rekening houdend met de afdrukformaten en materialen. Of het nu gaat om een kleine illustratie of om een groot formaat, Essenza Media gaat graag voor u aan de slag!

illustratie-baardagaam
Realistische stijl

Portretten in realistische stijl worden tot in detail nagemaakt van een voorbeeldfoto. Uitgangspunt voor een realistisch portret is een goede foto. Hoe beter de foto, hoe meer detail in de illustratie teruggebracht kan worden. Deze portretten kunnen zowel in zwart/wit als in kleur gemaakt worden op een van tevoren te bepalen formaat. Hierbij zijn zowel kleine als grote formaten en veel afdrukmaterialen mogelijk. Of het nu gaat om een kleine illustratie op fotopapier, of een illustratie op een groot canvasdoek, bij Essenza Media kan het allemaal.

illustratie-realistisch
Schilderstijl

Een persoonlijk schilderij, wie wil dat nou niet? Essenza Media vertaalt uw aangeleverde foto van uzelf, uw kinderen, uw huisdieren, andere familieleden of vrienden tot een portret in schilderstijl. Mooi om als canvas aan de muur te hangen. Voor begonnen wordt aan de illustratie, vragen wij u in welke kleur u de illustratie uitgevoerd zou willen hebben. Essenza Media kan kleuradvies geven op basis van de foto, maar de portret illustratie moet ook bij uw interieur passen. Een origineel cadeau voor geliefden of als relatiegeschenk.

illustratie-portret-vrouw