Zakelijke fotografie

Ondernemen wordt steeds persoonlijker en daarom wordt het ook steeds belangrijker om de ondernemer achter het bedrijf te laten zien. Met een zakelijk portret op uw website of social media zien klanten en relaties direct met wie zij te maken hebben. U kunt bij ons terecht voor het maken van een sprekend zakelijk portret. Daarvoor hoeft u niet naar een fotostudio, want wij komen langs bij u op kantoor of we sprekend af op een mooie locatie.

Tijdens de fotoshoot die ongeveer een half uur zal duren worden meerdere foto’s gemaakt met (wanneer de locatie dit toelaat) verschillende achtergronden. Er zullen zowel totaalbeelden als close-up foto’s gemaakt worden. Hieruit kunt u na de fotoshoot zelf een keuze maken. De gekozen foto krijgt u vervolgens digitaal toegestuurd zodat u zich direct goed kunt presenteren!

Wilt u ook een (nieuw) zakelijk portret?

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons opnemen via info@essenza-media.nl of telefonisch via 06-44107399. We bespreken dan uw wensen, kiezen een locatie en maken een afspraak voor de fotoshoot.